Monday, 6 August 2012

Semangat Berpuasa !

Assalamualaikum..
K. Terserlah tak betapa lamanya tak update blog. Idea takde, acano nak update blog. Haaa..
Pejam celik pejam celik dah berbelas-belas hari dah kite puasa. Of course lah ade yang mengira detik berhari raya kan. *Jangan Tipu* :)
Puasa tu, biarlah ikhlas ye wahai pembaca.. *mcm ade je* Jangan dok berharap DUIT RAYA je eh.
K.. kite troskan pada tajuk post nieh. Apa bukti Semangat Berpuasa korang atau family korg..
Kitorg punye semangat dah tahap HYPER dah weyh! 

Candid act.
Nie baru permulaan. Ade beberapa lagi gamba yang akan dipaparkan. Ececeh, ayat tak boleh skema lagi ke.
Rasa2 ade ke yang tanya tempat nie katne? Tak right.K. Kite troskan.





Haa, korg tak perlu suruh ape2 lagi. Semua arah kitorg pandang. Belakang, Depan, Atas... ape lagi.
Tapi, nie blom tahap yang Hyper tu lagi.. Tunggu lah sat. Jangan lah kelam kabut. :D\




 And 2 others..


 Dah habis gelak? *gelak ke* K. Rasa-rasalah kan, which one is the Funniest Picture? Kalau kite lahkan, sah2 yang LAST.
Setakat dengan kawan-kawan. Ape lah sangat kan. Nie FAMILY weyh! Rasa tercabar? Try lah buat ngan family masing-masing. Jangan lah buat dengan family orang. k. Kidding. 


That's all for this entry. Hope You guys enjoy it. 



SELAMAT BERPUASA. :)

 

1 comment: